"Apakah kita takut mati ? kematian.....Baik disebabkan pembunuhan atau kanker..semua sama..kita semua menunggu akhir kehidupan kita,tidak ada yang akan berubah..Apakah dengan Apatche atau dengan berhentinya detak jantung..Saya lebih suka memilih Apatche.." Rantisi

Are you afraid to die??

Kamu takut untuk mati ??


Semua manusia menuju kearah kematian.Itu merupakan suatu perkara yang pasti ,suatu perkara yang tidak dapat ditakwilkan oleh semua manusia,semua benda yang bernyawa pasti akan menemui saat ini. Cuma persolannya? Manakah lebih mulia samada kamu mati dalam perjuangan atau kamu mati dalam keadaan kamu tidak beri apa-apa sumbangan kepada Islam .Hidup Mulia Atau Mati Syahid,bukan sekadar ucapan semata-mata tapi perlukan kepada keyakinan dalam jiwa kamu.


Malulah kalian ,hinalah kalian jika kalian takut untuk menempah kesusahan dalam perjuangan, dayus untuk mati dalam perjuangan,ingat! perjuangan islam tidak sesekali menjanjikan kesenangan tapi menjanjikan ketenangan.Buatlah pilihan sebelum kalian bertemu dengan Rabbul Izzati diakhirat kelak.


"APA YANG AKU CARI ADALAH DAMAI BUAT UMAT INI"